Читај ми!

Митровић: Теже је играти у Чемпионшипу него у Премијер лиги

Фудбалер Њукасла Александар Митровић рекао је да је важно што се његова екипа пласирала у Премијер лигу, али да је такмичење у енглеској другој лиги, Чемпионшипу, теже и напорније од играња у елити. Фудбалери Њукасла пласирали су се у Премијер лигу пошто су победили Престон са 4:1, у утакмици 44. кола Чемпионшипа.

"Овај тим је посебан и због тога смо успели да се изборимо за повратак у Премијер лигу. Нисам веровао када су ми говорили да је играње у овој лиги тешко. За мене је Чемпионшип физички тежи него Премијер лига", рекао је Митровић, пренео је Би-Би-Си.

Фудбалери Њукасла пласирали су се синоћ у Премијер лигу, пошто су победили Престон са 4:1, у утакмици 44. кола Чемпионшипа.

Црно-бели су други на табели са 88 бодова и имају четири бода мање од Брајтона, који је раније обезбедио пласман у Премијер лигу.

"Имамо шансе да освојимо титулу у Чемпионшипу, али најважније од свега је то што ћемо следеће сезоне овде играти Премијер лигу", додао је српски репрезентативац.

Тренер Њукасла Рафаел Бенитес рекао је да је његова екипа направила велику и важну ствар повратком у Премијер лигу.

"Морам да честитам играчима, тренерима, свима у клубу и у граду. На крају се ово испоставило као тежак задатак, пошто је лига тешка и морали смо да будемо јаки. Много ствари не можете да контролишете, али остварили смо циљ. Ово је огромна ствар. Знате да није лако ниједном тиму, поготово кад испадне у нижи ранг, да промени половину екипе. Ово је веома важно достигнуће за све нас, пошто смо морали да будемо психички јаки и да тако наставимо из месеца у месец", навео је Бенитес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво