Реми Шалкеа и Лајпцига, Фрајбург бољи од Леверкузена

Фудбалери Шалкеа и Лајпцига играли су у Гелзенкирхену нерешено 1:1, у последњој утакмици 30. кола Бундеслиге.

Тимо Вернер је у 14. минуту донео предност Лајпцигу, а Шалке је до бода дошао у 46. голом Клас-Јана Хунтелара.

Лајпциг је ремијем остао са малим шансама за титулу, пошто четири кола пре краја има осам бодова мање од водећег Бајерна.

Тај клуб је, ипак, највероватније обезбедио директан пласман у Лигу шампиона, пошто има 12 бодова више од четвртопласираног Хофенхајма.

Шалке је 11. на табели Бундеслиге са 38 бодова, шест више од Аугсбурга, који је у зони испадања.

Фудбалери Фрајбурга победили су раније данас на домаћем терену Бајер из Леверкузена са 2:1 и попели се на шесто место табели.

Фрајбург је повео у 11. минуту голом Нилса Петерсена, а изједначио је Кевин Фоланд у 60. минуту. Победу домаћима донео је Паскал Штенцел у 88. минуту.

Фрајбург се после 13. првенствене победе попео на шесто место на табели, које води у квалификације за Лигу Европа. Та екипа сада има 44 бода и има два мање од петопласиране Херте и два бода више од Вердера на седмом месту.

Бајер је без победе у последња три кола и заузима 12. место на табели са 36 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво