Петковић: Није мала ствар одиграти 100 утакмица за Звезду

Фудбалер Црвене звезде Марко Петковић рекао да је пресрећан што је одиграо 100 утакмица за тај клуб и да није ни свестан колики је успех остварио.

Звезда је у суботу победила Напредак, а Петковић је у том мечу одиграо 100. утакмицу за тај београдски клуб.

"Да ми је некао рекао када сам био дечак да ћу да одиграм једну утакмицу за Црвену звезду био бих пресрећан. Замислите онда како се осећам сада када их имам 100 иза себе. Вероватно нисам ни свестан какав је то успех за мене као фудбалера. Сваком детету које истински воли Црвену звезду, сваком нашем клинцу у омладинској школи пожелео бих да оствари овакав јубилеј", рекао је Петковић за клупски сајт.

Он је захвалио свим тренерима, саиграчима и навијачима.

"Није мала ствар одиграти 100 утакмица за тако велики клуб као што је Црвена звезда", додао је Петковић

За четири године у Звезди, Петковић је освојио две шампионске титуле.

"Видећемо хоћу ли им ове сезоне придодати и титулу у Купу. Жеља постоји, не само код мене, већ код целе екипе да ове године освојимо 'дуплу круну'. Ипак, прво нас очекују две тешке утакмице у полуфиналу са Чукаричким. Морамо да идемо утакмицу по утакмицу и ако се нађемо у ситуацији да будемо у финалу даћемо и последњи атом снаге да освојимо трофеј", навео је Петковић.

Звезда је у Крушевцу победила Напредак са 2:1, у утакмици 32. кола Супер лиге Србије и задржала прво место на табели.

"Врло важна и заслужена победа је иза нас. Нисмо ушли у утакмицу на најбољи начин, вероватно је пораз у дербију оставио трага на нама, али није нам требало много времена да се вратимо у игру. Показали смо карактер, баш оно о чему смо причали после дербија. Остаје нам још пет овако тешких мечева до краја сезоне и морамо да будемо максимално концентрисани искључиво на победе", рекао је Петковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара