"Ватромет" у Фиренци, девет голова у победи Фиорентине

Фудбалери Фиорентине победили су на свом терену екипу Интера са 5:4 у утакмици 33. кола италијанске Серије А.

Фиорентина је после 15. победе у шампионату, а прве после два кола, на осмом месту на табели са 55 бодова.

Интер је, на другој страни, наставио серију лоших резултата, пошто је екипи из Милана ово пето коло без победе. Екипа Интера је седма на табели са бодом више од Фиорентине.

Фиорентина је до тријумфа на данашњем мечу стигла после преокрета пошто је на полувремену губила са 2:1.

Домаћа екипа је повела голом Матијаса Весина у 23. минуту, али су Иван Перишић и Мауро Икарди у 29. и 34. минуту затресли мрежу Фиорентине и донели предност својој екипи.

Фиорентина је на почетку другог полувремена, у 52. минуту, могла до изједначења, али Федерико Барнардески није искористио једанаестерац.

Оно што играчима Фиорентине није тада пошло за руком јесте десетак минута касније, пошто је за само седам минута потпуно окренула ствари на терену.

Преокрет је најавио Давиде Астори у 63. минуту, Весино је минут касније погодио за 3:2, да би Кума Бабакар био стрелац у 70. минуту.

Бабакар је мрежу Интера затресао и девет минута касније, а Интер је тшког пораза у финишу меча спасио Икарди, који је био стрелац у 88. и 91. минуту.

Фиорентина у наредном колу гостује Палерму, док Интер чека тежак посао против Наполија на домаћем терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво