Божовић: Показали смо карактер; Рашовић: Против неких ствари се не може

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да су његови фудбалери показали карактер против Напретка јер им је било тешко да се врате после пораза у "вечитом" дербију.

"Било је много тешко јер је утакмица дошла после оног пораза. Показали смо карактер и заслужено победили", рекао је Божовић после утакмице.

Звезда је победила Напредак са 2:1 и вратила се на прво место Суперлиге, пет кола пре краја првенства.

Божовић је казао да није изненадјен добром игром Напретка.

"Напредак изгледа много другачије, боље игра изванредан фудбал од како је променио тренера, против Војводине у Новом Саду, па и данас", казао је Божовић.

Звезда је први гол дала из пенала, а тренер Напретка Вук Рашовић рекао је да му је тешко да коментарише јер "није најбоље видео ситуацију".

"Можемо да жалимо за моментима у првом полувремену. Морали смо боље у завршном пасу и реализацији, али немам шта да замерим својим играчима, честитам им на борби. Једноставно, против неких ствари се не може", рекао је Рашовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво