Пенал и еврогол у Крушевцу, Звезда поново на врху

Фудбалери Црвене звезде вратили су се на прво место на табели Суперлиге, пошто су са 2:1 (0:0) победили Напредак у Крушевцу.

Звезда после 32 првенствена кола има 43 бода, колико и другопласирани Партизан. Напредак је пети са 26.

Стрелци за Звезду били су Гелор Канга из пенала у 59. и Срдјан Плавшић у 76. минуту. Гол за Напредак дао је Алекса Вукановић у надокнади времена.

Арбитар Бојан Николић досудио је пенал за Звезду пошто је Џон Руис пао у казненом простору после дуела са Ненадом Шљивићем.

Екипе су пре гола биле изједначене, а велике прилике пропуштали су Мичел Доналд за Звезду у 16. минуту и Марко Гобељић за Напредак у 21. када му је Филип Манојловић одбранио, иако је био сам пред голом црвено-белих.

Звезда је после гола имала велику прилику Ричмонда Боаћија, који је промашио празан гол, али је потом Плавшић ударцем из волеја повећао предност.

Коначан резултат поставио је Вукановић после контранапада домаћег тима у последњим тренуцима утакмице.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво