Нешко Миловановић шеф струке Новог Пазара

Фудбалски клуб Нови Пазар промовисао је новог тренера Нешка Миловановића, који ће предводити екипу у преосталих шест кола плеј-аута за опстанак у Супер лиги Србије.

"Управа клуба ће уз помоћ градске управе покушати да клуб остави у елити и због тога смо ангажовали познатог стручњака. Миловановић је храбро прихватио позив, па се надамо дугој и успешној сарадњи", рекао је генерални секретар Новог Пазара Сенад Хаџифејзовић.

Новопазарце је на последње две утакмице, после смене Небојше Вучићевића, водио Саудин Хусеиновић, који је и најавио да ће бити уз тим само у дуелима са Партизаном и Бачком.

Миловановић (42), који је почетком сезоне седео на клупи Радника из Сурдулице, навео је да је Нови Пазар спортски град и да не заслужује последње место на табели.

"Довољно је поменути три или четири овдашња фудбалска имена, надам се да момци у свлачионици то разумеју. Преговори су трајали око 15 дана, гледао сам утакмицу против Бачке (0:4) и мислим да овај састав треба да буде пети или шести. Несрећним околностима, ту је где јесте", констатовао је Миловановић.

Нови Пазар је последњи у Супер лиги Србије и има десет бодова, четири мање од Металца из Горњег Милановца, који се налази ван зоне испадања.

"Нисам се двоумио ниједног тренутка, не плашим се изазова. Овде се воли фудбал и људи са којима сам разговарао су озбиљни. Поручујем играчима да ће морати да поштују грб, дрес и капитенску траку, ко мисли другачије код мене нема шта да тражи. Не требају ми примадоне у свлачионици, већ играчи спремни да пруже максимум", истакао је Миловановић.

Он је оценио да његову екипу очекује шест тешких утакмица у плеј-ауту.

"Немам чаробни штапић, али покушаћу да играчима продрмам главе. Хусеиновић, мој бивши саиграч из чачанског Борца, у доброј мери је успео у тој намери, видело се и против Партизана. Убеђен сам да ћемо на терену пружати максимум. Позивам навијаче да нас подрже, јер ће већ у суботу то бити другачији Нови Пазар", рекао је Миловановић.

Неско Миловановић ће као шеф стручног штаба Новог Пазара дебитовати за два дана, у утакмици против Рада на Градском стадиону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво