Јунајтед после продужетaка до полуфинала Лиге Европе

Фудбалери Манчестер јунајтеда пласирали су се у полуфинале Лиге Европе, пошто су на свом терену после продужетака били бољи од Андерлехта – 2:1. Након продужетака за пласман даље изборио се и Ајакс, и поред пораза од Шалкеа од 3:2, док се једино Селта ремијем у Белгији против Генка (1:1) изборила за пласман у полуфинале у регуларном делу. Пенали у Истанбулу, Лион бољи од Бешикташа.

Мктаријан је већ у 10. минуту донео предност "ђаволима", али су вечерас врло храбри гости изједначили преко Ханија у 32. минуту меча.

До краја регуларног дела било је прилика пред оба гола, али се мреже нису треселе, па је меч отишао у продужетак.

Тамо је конретнији био Јунајтед, и преко Рашфорда, који је претходно промашио неколико изгледних прилика, у 107. минуту дошао до победе.

Фудбалери Селте пласирали су се у полуфинале Лиге Европе, пошто су у гостима одиграли нерешено се Генком 1:1 у реванш мечу четвртфинала. Шпански клуб је у првом мечу, одиграном пре недељу дана, славио са 3:2.

Пионе Систо је донео Селти предност на вечерашњем мечу у 63. минуту, а четири минута касније изједначио је Леандро Тросард.

На мечевима Бешикташ – Лион и Шалке – Ајакс такође су се играли продужеци, а више среће и нерава имали су француски и холандски представници, који су се у гостима изборили за пласман у полуфинале другог европског такмичења по јачини.

Тим из Амстердама је подвиг направио са два дата и једним примљеним голом у додатних тридесет минута (2:0 у регуларном делу), иако је имао играча мање, док се Лион тек после пенала (7:6) изборио за победу у Истанбулу, која значи пласман међу четири. 

Ток меча: 

23.38 – Крај, победа Манчестера од 2:1 и плсаман у полуфинале Лиге Европе. 

23.22 – ГОООЛ, 2:1 води Јунајтед. Рашфорд је коначно искористио шансу и погодио у 107. минуту меча... 

22.57 – Крај регуларног дела, 1:1. Играће се продужеци... Иста ситуација је и у Гелзенкирхену и Истанбулу. Селта прошла Генк.

21.52 – Полувреме, нерешено је 1:1. 

21.40ГООООЛ, изједначење Андерлехта. Суфијан Хани постиже свој први гол у Лиги Европе.

21.15 – ГОООЛ, води Манчестер – 1:0. Хенрик Мктаријан поново стрелац, као и у првом мечу у Бриселу.

21.05 – Почео је меч на "Театру снова"... 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво