Леонардо честитаo тиму, Тавамба осећа велику сатисфакцију

Фудбалер Партизана и двоструки стрелац у победи над Црвеном звездом Леонардо изјавио да је цео тим заслужио честитке за тријумф.

"Велика, велика победа. Сви су заслужили честитке, сви играчи. Велика победа за играче, навијаче и цео клуб. Од два гола која сам дао, мислим да је овај први био лепши", рекао је Леонардо.

Партизан је победио 3:1. Новинари су питали Бразилца да ли мисли да је његов тим заслужио титулу, јер је у три дербија ове сезоне освојио седам бодова, али он није директно одговорио на питање.

"Ако играчи наставе овако да играју и да се понашају, мислим да је титула близу. Сви знају да Звезда тешко губи бодове, па је тако и сад. Док има наде, надамо се", рекао је Леонардо.

После утакмице је дошло до кошкања у тунелу.

"Треба знати понашати се и у победи и у поразу. Неки играчи Звезде нису знали да прихвате пораз и то је то. Све је почело после изједначујућег гола када је Канга отишао до клупе и гестикулирао. Али ствари које се дешавају на терену треба да остану на терену и то је то", рекао је Леонардо.

Леандре Тавамба је постигао свој први гол за Партизан, и то када је био стрелац за 2:1.

"Врло сам радостан, не само зато што смо победили него и јер смо и играли фудбал који је био стварно добар. Сада смо близу Звезде и надам се да ћемо наставити да се боримо за титулу", рекао је Тавамба. Он је казао да му гол представља велику сатисфакцију и да му је посебно драго што је то било у дербију.

"Гол је велика сатисфакција јер већ неколико утакмица играм врло добро, али се нисам уписивао у стрелце. Тешко је то, тако да сам врло сам срећан што сам успео да на дербију постигнем гол, и за тим и за себе", рекао је Тавамба. Он је казао да се осећа одлично и да се нада да ће тим наставити овако да игра.

"Било је стварно важно победити, и због мотивације и због резултата. Надам се да ћемо овако наставити до краја сезоне", рекао је Тавамба.

Урош Ђурђевић је оценио да је Партизан доказао да је најбоља екипа у земљи, поготово јер је у три дербија ове сезоне два пута победио Звезду и једном играо нерешено.

"Јако нам значи, поготово за самопоуздање целе екипе. То доказујемо из утакмице у утакмицу. Показали смо да смо најбоља екипа у Србији и да треба да наставимо до краја. Имао сам шансу за гол, али је Филип фантастично реаговао и доказао је један од најбољих голмана у земљи", рекао је Ђурђевић. Он је до ове утакмице био најбољи стрелац у првенству, али га је сада претекао Леонардо.

"Није толико битно што ја нисам дао гол. Дали су Лео и Тавамба", кратко је рекао Ђурђевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи