Јевтовић: Ко буде бољи, нека и победи

Фудбалер Партизана Марко Јевтовић рекао је да су сви у табору црно-белих свесни важности предстојећег дербија с Црвеном звездом и додао да верује да ће сваки играч "погинути" на терену у том мечу.

"Покушаћемо да се спремимо што боље, знамо шта све носи та утакмица. Наше је да погинемо на терену, сигуран сам да ће сваки играч то и учинити, па нека само терен одлучи. Онај ко буде бољи нека и победи", рекао је Јевтовић.

"Вечити" дерби, 154. по реду, игра се у уторак од 17.30 на стадиону "Рајко Митић".

Партизан у плеј-оф Супер лиге Србије улази са 37 бодова, три мање од првопласиране Звезде.

Црно-бели су јуче победили Нови Пазар у гостима с 3:1. Изабраници Марка Николића су од трећег минута губили са 1:0, али су у другом полувремену преокренули резултат.

"Гол је пао као из ведра неба. Немамо обичај да примамо голове из прекида, а сад смо примили на старту утакмице, пореметио нас је, ушли смо пренервозно у утакмицу. На полувремену смо добили праве инструкције од стручног штаба како треба да играмо у другом полувремену. Ми заиста имамо квалитет да било којој екипи у лиги дамо 2-3 гола по полувремену, тако да нам је било јако битно да мирне главе испунимо оне захтеве које смо добили на полувремену", рекао је Јевтовић.

Јевтовић је постигао трећи гол за Партизан у Пазару, али га, из поштовања према клубу у којем је некада играо, није прославио.

"Стварно сам леп период провео у том клубу, био сам део екипе која је ређала најбоље резултате у историји клуба. Заиста сам био пријатно изненађен начином на који су ме испратили са загревања. Када сам постигао гол, цео стадион је аплаудирао и нисам могао другачије да реагујем из поштовања према њима, него сам им узвратио, а с друге стране сам био неизмерно срећан јер смо решили утакмицу", рекао је Јевтовић.

Црно-бели су у серији од 27 утакмица без пораза.

"Од када сам дошао у клуб, јасно ми је стављено до знања да јуче не постоји, ми живимо за данас и за сутра. Колики год да је број добијених утакмица, то није довољно и увек мора још", рекао је Јевтовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво