Јунајтед испустио победу у Бриселу

Фудбалери Андерлехта и Манчестер јунајтеда одиграли су у Бриселу нерешено 1:1, у првом мечу четвртфинала Лиге Европе. Победе Селте, Ајакса и Лиона.

Гости из Енглеске повели су у 37. минуту преко Мктаријана, који се врло добро снашао у шеснаестерцу домћег тима за 0:1.

Иако је Морињов тим имао више лопте у свом поседу и, чинило се, контролу над мечом, до победе ипак није успео да дође.

Упорни играчи у љубичастим дресовима се нису предавали, и то им се исплатило у 86. минуту, када је на центаршут Обрадовића нападач Дедонкер сместио лопту у мрежу немоћног Де Хее за коначних 1:1.

Селта је у Вигу победила Генк са 3:2. Гости су повели у 10. минуту преко Боетијуса, да би небо-плави преокренилу преко Систа (15) и Аспаса (18). Трећи гол постигао је Гвидети у 38. минуту, али су гости у 67. минуту преко Буфела ублажили пораз.

Ајакс је у Амстердаму лакше него што је било ко очекивао победио Шалке - 2:0 (Класен погађао у 23. и 52. минуту).

У мечу који је каснио због уласка навијача на терен, Лион је на свом "Жерлану" након преокрета у финишу победио турски Бешикташ са 2:1 (Толиско 83', Морел 85' - Бабел 15').

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се