Николић: Вождовац је најбоља могућа опомена

Тренер Партизана Марко Николић упозорио је да је лоша игра у Купу против Вождовца најбоља опомена уочи дуела против Радника из Сурдулице у 29. колу Суперлиге.

"Наша сјајна серија без пораза и даље траје, очекујем да је наставимо, да одиграмо на горњој граници могућности и остваримо нову победу. Вождовац је био добра опомена за све нас", рекао је Николић на конференцији за медије.

Црно-бели су пре два дана у четвртфиналу Купа Србије губили од Вождовца са 1:0 све до финиша меча, када су головима Уроша Ђурђевића и Бразилца Леонарда преокренули резултат и прошли у полуфинале.

Нови изазов је меч против Сурдуличана јер победом желе да наставе притисак на лидера Црвену звезду.

"Очекујем веома дисциплинованог и мотивисаног ривала. Знају да буду непријатни, али надам се нашој доброј игри и већем броју навијача. Тај ветар у леђа много нам је помогао током ове серије", истакао је Николић и додао да неће правити веће измене у тиму јер су играчи апсолутно способни да играју на свака три-четири дана.

Утакмица између Партизана и Радника игра се у суботу од 17 часова у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво