"Змајеви" са Вождовца желе да изненаде Партизан у Купу

Помоћни тренер Вождовца Александар Линта рекао је да ће његови фудбалери пробати да се прикажу у што бољем светлу у сутрашњем мечу против Партизана у четвртфиналу Купа Србије, и да направе изненађење.

"Имали смо протекле недеље веома захтевну утакмицу, како физички, тако и психолошки, а нови изазов нас чека само три-четири дана касније, Куп сусрет са Партизаном. Партизан је јако добар тим, скуп добрих појединаца и квалитетних играча, репрезентативаца, појачан квалитетним странцима и добрим тренером. То је екипа која има низ од 24 утакмице без пораза. Ми улазимо у меч растерећено, са неком нашом идејом и да одиграмо добро, да се представимо у што бољем светлу. Трудићемо се да из наше добре игре дођемо до резултата", рекао је Линта новинарима у Београду.

Он је оценио да је предност његовог тима домаћи терен.

"Чека нас тешка утакмица. Партизан је у одличној форми и има доста добру серију. Имају веома велике амбиције, као и ми у купу, тако да мислим да ће утакмица бити добра. Наша предност је што играмо на нашем терену и даћемо све од себе да дођемо до полуфинала купа", рекао је Линта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се