Читај ми!

Фифа покренула поступак против Тејлора

Светска фудбалска федерација покренула је истрагу против бека Велса Нила Тејлора због старта којим је сломио ногу Ирцу Шејмусу Колману.

Дефанзивац Евертона изнет је на носилима после старта због којег је Тејлор добио црвени картон током квалификационе утакмице у петак у Даблину. Колману је у болници дијагностикован двоструки прелом ноге.

Тејлор неће моћи да игра против Србије у јуну, али би Фифа могла да му продужи ту суспензију.

Капитен Велса Ешли Вилијамс открио је да је Тејлор желео да посети Колмана у болници, као и да му је послао поруку телефоном.

"Нил је био сломљен. Седео је на поду у сузама. Били су веома тужни чак и људи који не познају Шејмуса. Питао ме да ли би било у реду да оде да га посети у болници. Ја сам му дао број телефона и он му је одмах послао поруку", рекао је Вилијамс за сајт Евертона.

"Слошило ми се кад сам чуо да му је сломљена нога, пошто је он неко ко ми је драго и он је један од мојих другара", додао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи