Читај ми!

Мoрињо: Нејмар немогућа мисија, као да разбијаш сеф...

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мoрињо изјавио је да је трансфер Нејмара на "Олд Трафорд" за 200 милиона евра немогућа мисија, пре свега јер се Барселона неће одрећи сјајног Бразилца.

Како је писао каталонски "Спорт", Мoрињо је спреман да другу годину заредом обори светски рекорд у висини трансфера, после Пола Погбе, како би довео Нејмара у Јунајтед. 

"Увек сам се трудио да будем објективан у преговорима са другим клубовима и да питам ког играча могу да ми дају. Трансфер Нејмара је апсурдан, клуб као Барселона неће да га пусти. Он је највећи после Месија у Барселони, млад је, и покушаће да га задрже што дуже. То је као да покушавате да разбијете сеф – немогуће", рекао је Мoрињо за бразилски ESPN.

Нејмар је пре неколико месеци продужио уговор са Барселоном до 2021. године, уз клаузулу од баш 200 милиона евра, коју Манчестер жели да активира и понуди му плату од 25 милиона годишње.

Тај 25-годишњи бразилски нападач ове сезоне није толико ефикасан као претходних година. Постигао је само 14 голова у свим такмичењима, што му је најслабији учинак од доласка на "Ноу Камп", 2013. године из Сантоса.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи