Читај ми!

Пике и Рамос наставили препуцавање

Шпански фудбалски репрезентативци Жерар Пике и Серхио Рамос наставили су препуцавања на клупском нивоу, одмах после пријатељске утакмице против Француске, а дефанзивац Барселоне започео је сукоб изјавом да је Рамосов гол у прошлогодишњем финалу Лиге шампиона био из офсајда.

Пикеове речи проузроковане су незадовољством јер се велики преокрет Барселоне против Пари Сен Жермена од 6:1 у Лиги шампиона довео под сумњу због грешака судија. Он сматра да то није био случај када је највећи ривал постао првак Европе голом Серхија Рамоса из офсајда у регуларном току, а потом после пенала.

"Када је Барселона имала помоћ судија? У Лиги шампиона? Мислио сам да се мисли на Примеру... Причамо о историјском преокрету од 6:1, а сав фокус је на арбитрима. Ништа нисам рекао када је Реал освојио Лигу шампиона голом Рамоса из офсајда", рекао је Пике, а преносе шпански медији.

Интересантно, у истом моменту, односно мало после утакмице у Паризу, Пикеу је стигао одговор од саиграча из репрезентације.

"Оно што Пике каже не мења вредност, историју нити титулу. Његове речи продаваће новине, у таквом свету живимо. Стално се извлаче и мислим да би требало да ћуте", рекао је Рамос.

Њих двојица, иако партнери на штоперској позицији у селекцији Шпаније, имају велику историју препуцавања на релацији Реал–Барселона. Последњи пут, пре свега месец дана, Пике је критиковао Мадриђане због победе над Виљареалом голом из пенала...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво