Читај ми!

Колман: Наћи ћемо замену за Бејла и победити у Београду

Селектор репрезентације Велса Крис Колман уверен је да ће надокнадити одсуство најбољег фудбалера Герета Бејла и на гостовању победити Србију у квалификацијама за Мундијал 2018. године. Бејл је против Ирске у Даблину (0:0) зарадио други жути картон у квалификацијама, због чега неће играти у Београду у јуну, као ни Нил Тејлор, због искључења на истом мечу.

"Изостанак Бејла биће велики хендикеп за нас. Мораћемо да пронађемо други пут ка победи, и сигуран сам да хоћемо. Имали смо доста проблема у овим квалификацијама, Ремзи је само два пута играо, а и Ален је пропуштао утакмице. Ипак, на нашем максимуму можемо да победимо сваког", рекао је Колман за Дејли мејл.

Велшани после петог кола Групе Д квалификација за СП имају седам бодова, колико и Аустрија, четири бода мање од лидера Србије и Републике Ирске. Србија и Ирска имају по 11 освојених бодова, али су "орлови" на првом месту захваљујући бољој гол-разлици.

Утакмица између репрезентација Србије и Велса играће се 11. јуна у Београду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи