Терзић: Огорчени смо због напада на навијаче Спартака

Генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, у име клуба изразио је жаљење и огорченост због напада на навијаче Спартака из Москве у Београду после пријатељске утакмице два тима.

"ФК Црвена Звезда изражава жаљење и огорченост због инцидента који се синоћ десио на улицама Београда када су повређена двојица навијача нашег братског клуба Спартака из Москве. У сталном смо контакту са лекарским тимом Ургентног центра и овом приликом желимо да им се захвалимо на врхунском третману наших пријатеља из Русије", рекао је Терзић.

Како је навео, Звезда уједно зели да обавести јавност да је један од момака имао озбиљну повреду слезине, али да је после тешке операције његово стање стабилно и налази се ван зивотне опасности, а да је други наш пријатељ прошао са лакшим повредама и сутра ће бити пуштен на кућно лечење.

"Овом приликом морамо изразити и огорченост и стид због инцидента јер је Београд одувек био препознат као миран град отвореног срца за све госте, посебно за госте из братске нам Русије. Надамо се да је овај напад изолован случај групице изопачених умова и да се тако нешто на улицама Београда неће више дешавати", поручио је Терзић.

Звезда је у пријатељској утакмици савладала Спартак са 2:1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи