Читај ми!

Португалци и Французи сигурни, Бугарска изненадила Холандију

Фудбалери Португалије победили су у Лисабону селекцију Мађарске са 3:0 у утакмици петог кола Групе Б квалификација за Светско првенство 2018. Бугарска у Софији савладала Холандију са 2:0.

Предност Португалији је донео Андре Силва у 32. минуту, а тријумф шампиона Европе потврдио је Кристијано Роналдо головима у 36. и 65. минуту.

Швајцарска је раније данас у истој групи славила против Летоније са 1:0, док су Андора и Фарска острва одиграли меч без голова.

Селекција Швајцарске је прва на табели са 15 бодова, Португалија има три бода мање, док је Мађарска трећа са седам. Фарска острва су сакупила пет бодова, Летонија три, док је Андора последња са једним бодом.

Репрезентација Француске победила је у гостима Луксембург са 3:1 у петом колу Групе А.

Голове за Француску постигли су Оливије Жиру у 28. и 79. минуту и Кристоф Жале у 37, док је стрелац јединог поготка за Луксембург био Орелен Жоаким у 34. минуту.

Фудбалери Бугарске направили су изненађење и у Софији победили Холандију са 2:0. Оба поготка за победнички тим постигао је Спас Делев, у петом и 20. минуту.

Шведска је раније данас победила Белорусију са 4:0.

Француска је прва на табели Групе А са 13 бодова, Шведска има десет, а Бугарска бод мање. Селекција Холандије је на четвртом месту са седам бодова, док су на дну табеле Белорусија са два и Луксембург са бодом.

Фудбалери Белгије и Грчке одиграли су у Бриселу нерешено 1:1 у Групи Х, па су обе екипе и после петог кола остале непоражене. Грчка је повела голом Константиноса Митроглуа у 46. минуту, а бод Белгију донео је Ромелу Лукаку у 89. минуту.

Белгија је прва на табели са 13 бодова, Грчка има два бода мање, док је на трећем месту Босна и Херцеговина са десет бодова. Кипар и Естонија имају по четири бода, док је Гибралтар без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи