Матић: Показали смо зубе, бодове смо освојили срцем

Фудбалер Србије Немања Матић рекао је да је његова репрезентација "показала зубе" у Тбилисију и срцем победила Грузију у квалификацијама за Светско првенство.

"Показали смо зубе. На оваквом терену се не узимају бодови кроз игру, већ само срцем. Веома смо задовољни са три бода. Спремни чекамо следећу утакмицу, можда и најважнију у овим квалификацијама", рекао је Матић новинарима у Тбилисију.

Србија је остварила трећи тријумф у квалификацијама за Светско првенство у Русији, пошто је у петак после преокрета победила Грузију са 3:1 и тако избила на прво место Групе Д.
Матић је навео да је његова екипа играла слабо и неорганизовано у првом полувремену, али да је у наставку све дошло на своје.

"Прво полувреме смо играли веома слабо, мало неорганизовано. Слабије смо се бранили, а они су искористили нашу грешку. Имали смо среће да не примимо још један. Били су бољи у првом, а ми у другом полувремену. Имао сам осећај да можемо да се вратимо, само је било потребно да спустимо лопту. Она није слушала, технички нисмо били на нивоу", казао је везни фудбалер Челсија.

Он је истакао да му није жао што наредна утакмица против Велса није ускоро, већ тек у јуну и позвао је публику да пружи подршку репрезентацији на том сусрету, који ће бити игран у Београду.

"Треба добро да се одморимо и спремимо за Велс. Позивам све људе јер нас чека најважнија утакмица. До сада је утакмица против Грузије била најважнија јер је била следећа, али дуел са Велсом је свакако најважнији у квалификацијама. Ако победимо, мислим да смо веома близу Русије", рекао је Матић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво