Читај ми!

Хрватска боља од Украјине, "Викинзи" освојили Скадар

Фудбалери Хрватске су у Загребу победили Украјину са 1:0 у петом колу Групе И. Исланд у гостима славио против Косова са 2:1. Италија је на свом терену победила Албанију, Македоније славила против Лихтенштајна.

Фудбалери Хрватске су у Загребу победили Украјину са 1:0 у петом колу Групе И. Једини гол на мечу постигао је Никола Калинић у 38. минуту. Иван Ракитић је сјајно асистирао петом, а Калинић је потом постигао одличан гол са око 13-14 метара.

Репрезентација Исланда је у гостима славила против Косова са 2:1, док је Турска раније данас победила Финску са 2:0.

Хрватска је прва у Групи И са 13 бодова, Исланд је други са три бода мање, а Украјина и Турска имају по осам. Финска и Косово су на дну табеле са једним бодом.

Фудбалери Шпаније су на свом терену савладали Израел са 4:1 у петом колу Групе Г. Голове за Шпанију постигли су Давид Силва, Витоло, Дијего Коста и Иско, док је стрелац јединог поготка за Израел био Лиор Рефаелов.

Италија је на свом терену победила Албанију са 2:0, а голман домаће екипе Ђанлуиђи Буфон одиграо је своју хиљадиту утакмицу. Стрелци за победнички тим били су Данијеле де Роси и Чиро Имобиле.

Меч у Палерму је на кратко био прекинут јер су навијачи Албаније паљиљи бакље и бацали петарде и направили тако праву "димну завесу".

Репрезентација Македоније је у истој групи славила против Лихтенштајна са 3:0 и тако уписала своје прве бодове у квалификацијама.

Шпанија и Италија имају по 13 бодова, Израел је сакупио девет, а Албанија шест бодова. Македонија је на петом месту са три бода, док је Лихтенштајн без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи