Гаћиновић: Нисам могао да замислим бољи деби

Фудбалер Србије Мијат Гаћиновић рекао је да је није могао да замисли бољи деби за А репрезентацију и додао да је пресрећан због постигнутог гола и победе против Грузије у квалификацијама за Светско првенство.

"Нисам могао да замислим бољи деби, стварно сам пресрећан. Јако важна победа за нас. Била је јако тешка утакмица, као што смо и знали да ће бити, али су најважнија три бода, која нам пуно значе", рекао је Гаћиновић новинарима у Тбилисију.

Србија је савладала Грузију са 3:1 и тако остварила трећу победу у пет утакмица квалификација за Светско првенство, а стрелац трећег гола био је Гаћиновић, који је против Грузије дебитовао за А репрезентацију.

Он је рекао да гол посвећује породици и девојци, који су му увек били највећа подршка. На голу су му честитали и саиграчи.

"Знају да је ово велики тренутак за мене, хвала им на томе. Хвала и Душану (Тадићу) на асистенцији", рекао је Гаћиновић.

Србија је лоше одиграла прво полувреме у Тбилисију, а новинаре је занимало шта је играчима на паузи рекао селектор Славољуб Муслин.

"Рекао је да није било добро, као што сте и сами видели. Приступ је био бољи у другом полувремену, зато су дошли и голови. Мислим да смо заслужили победу, показали смо карактер", рекао је Гаћиновић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи