Морињо и Мијатовић у Загребу због Перишића?

Тренер Манчестер јунајтеда Жозе Морињо и бивши ас репрезентације Југословавије Предраг Мијатовић у Загребу ће гледати меч Хрватска-Украјина, али и разговарати о могућем трансферу Ивана Перишића и Марсела Брозовића из Интера.

Довођење Перишића је, према наводима медија, већ дуго Морињова жеља, а у гласине је уврштен и његов саиграч Марсело Брозовић.

"Не можемо говорити о именима, али више енглеских клубова прати Брозовића и Перишића. У контакту смо са њима. Они ће бити вруће мете за многе клубове идућег лета", рекао је менаџер двојице играча.

Морињо је већ почео да слаже тим за следећу сезону, а један од играча које под сваку цену жели да доведе на Олд Трафорд је крилни играч репрезентације Хрватске.

Према писању енглеских медија, Морињо је за играча Интера спреман да плати чак 40 милиона евра чиме би Перишић постао најскупљи хрватски фудбалер у историји.

Португалски стручњак је стигао у Загреб и искористио прилику што Перишић не игра меч против Украјине у квалификацијама за Светско првенство због црвеног картона, пише Хина. И поред тога што нема право наступа, селектор Анте Чачић је позвао играча Интера најавивши да ће играти целу утакмицу против Естоније у уторак у Талину.

Морињо је у Загреб допутовао у друштву Предрага Мијатовића који је искористио прилику и посетио свог пријатеља из играчких дана, а сада председника Фудбалског савеза Хрватске Давора Шукера.

Мијатовић је обишао просторије ХНС-а, а њих двојица разговарала су и о другим фудбалским темама.

Морињо је неколико сати пре почетка утакмице између Хрватске и Украјине пожелео да се прошета по Загребу, али су га већ на изласку из хотела дочекали новинари и фоторепортери након чега се вратио у хотел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво