Бразил убедљив у Уругвају, минималци Аргентине и Колумбије

Фудбалска репрезентација Бразила убедљиво је победила у Монтевидеу селекцију Уругваја са 4:1 у јужноамеричким квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

У дуелу првог и другог на табели повео је Уругвај голом Единсона Каванија, али су гости са три гола Паулиња и једног Нејмара преокренули резултат и "зацементирали" челну позицију са седам бодова више од "уруса".

За разлику од Бразила, велики ривал Аргентина тешко је дошла до три бода против Чилеа, тек поготком из пенала Лионела Месија.

Аргентинци су после четири кикса везали други тријумф у низу, али далеко од тога да су сигурни на путу ка Мундијалу у Русији јер су на само два бода од четвртопласираног Чилеа.

Слично као и Аргентина, тешком муком славила је победу Колумбија на свом терену против Боливије, поготком Џејмса Родригеза у финишу и то након што је из одбитка после пенала проследио лопту у мрежу.

У преостале две утакмице, Парагвај тријумфом над Еквадором од 2:1 закомпликовао ситуацију на врху и вратио се у трку, док су Венецуела и Перу ремизирали 2:2.

Резултати и стрелци 13. кола:

Колумбија – Боливија 1:0 (Родригез 83)
Парагвај – Еквадор 2:1 (Валдез 12, Алонсо 65 – Каиседо 70 пенал)
Уругвај – Бразил 1:4 (Кавани 8 – Паулињо 18, 51, 90, Нејмар 74)
Аргентина – Чиле 1:0 (Меси 16. пенал)
Венецуела – Перу 2:2 (Виљануева 24, Отеро 40 – Кариљо 46, Гереро 64)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи