Стевановић оперисан у Риму, на терену следеће сезоне

Фудбалер Партизана Ален Стевановић неће играти до краја сезоне пошто је оперисао скочни зглоб леве ноге, саопштио је његов клуб.

Стевановић је оперисан у среду у Италији, због проблема са хрскавицом. Стевановић је пропустио финиш јесењег дела првенства због озбиљне посекотине коју је добио приликом једног дуела.

"Операција је прошла одлично и сада следи период опоравка", рекао је лекар Партизана Илија Росић, а клуб то пренео на друштвеним мрежама.

"Ален је дуго живео у Италији, тако да му познавање језика додатно олакшава постоперативну процедуру у Риму. За Стевановића је пролећни део првенства завршен", навео је клуб.

Фудбалер Партизана Ален Стевановић успешно је оперисан у Риму после повреде колена на 153. "вечитом" дербију.

Стевановић је захват обавио код познатог италијанског специјалисте за такве повреде, доктора Паола Маринарија. Крилни нападач ће, због операције, тек у наредној сезони бити у конкуренцији за тим Марка Николића.

Он је члан Партизана од лета 2015. године, а претходно је играо за Интер, Торино, Торонто, Палермо, Бари и Специју.

За репрезентацију Србије наступио је три пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи