Читај ми!

Дијего Коста: Идем у Кину ако ме пусти Челси

Голгетер Челсија Дијего Коста потврдио је да постоји велика вероватноћа да на лето пређе у Кину и прихвати једну од богатих понуда.

Шпански репрезентативац и зимус је био близу одласка на Далеки исток због сукоба са менаџером Антониом Контеом, али Челси није желео да га пусти.

"Све може да се деси, никад се не зна. Тренутно сам срећан у Челсију, али сутра ће доћи Кинези и тражити, а уколико се клуб сложи са трансфером, онда ћу отићи", рекао је Коста шпанским медијима.

Контроверзни фудбалер је открио да је прошлог лета имао велику жељу да се врати у Атлетико, али да му тада Челси није дао дозволу.

"Урадио сам све што сам могао, али посао није завршен. Атлетико није желео да сачека још мало, иако је имао месец дана, па је довео Кевина Гамеира. Када је Конте дошао, први дан сам му рекао да хоћу у Атлетико. Био је збуњен и љут, а ја сам касније почео да дајем голове", закључио је Коста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи