Читај ми!

Челси све ближи титули, Евертон убедљив

Фудбалери Челсија победили су у гостима Стоук са 2:1, док је актуелни шампион Лестер уписао трећи узастопни тријумф у Премијер лиги, победивши у гостима Вест Хем са 3:2 у утакмицама 29. кола.

Лидер шампионата, екипа Челсија, тек у финишу утакмице успела је да дође до веома битна три бода и тако приђе корак ближе освајању шампионата Енглеске.

Екипа Антонија Контеа повела је голом Вилијана у 13. минуту из слободног ударца са око 20 метара лево искоса, да би изједначење Стоуку у 38. из једанаестерца донео Џонатан Волтерс.

Челси је у другом делу утакмице покушавао да пробије одбрану Стоука, а у томе су успели тек у 87. минуту, када је Гери Кејхил после корнера са десне стране добро реаговао у шеснаестерцу домаћина и прецизним ударцем савладао Лија Гранта.

Лондонски клуб је овом победом стекао 13 бодова предности у односу на прве пратиоце Тотенхем и Манчестер сити, који своје утакмице играју у недељу.

Лестер је на гостовању надиграо Вест Хем и тако уписао тречи узастопни тријумф који га је одаљио од зоне испадања.

Голове у тријумфу лестера постигли су Ријад Махрез у трећем, Роберт Хут у шестом и Џејми Варди у 38. минуту, док су стрелци за Вест Хем, ком је ово био трећи узастопни пораз, били Мануел Ланцини у 38. и Андре Ају у 63.

Вест Хем је 11. са 33 бода, док је Лестер 15. са 30.

У осталим утакмицама Премијер лиге Евертон је на свом терену лако и убедљиво са 4:0 победио Хал, док је Кристал Палас са 1:0 био бољи од Вотфорда, а Сандерленд и Барнли играли су нерешено без голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво