Поруке са неба за и против Венгера!

Током меча Премијер лиге између Вест Бромвича и Арсенала изнад стадиона "Хоторнс" пролетела су два авиона са порукама. На једној је писало "Венгер напоље, нема новог уговора", док је на другој стајало "У Арсена ми верујемо. Поштујте АВ".

Наиме, пре почетка меча који се игра у Вест Мидлансу, изнад стадиона је прво пролетео авион који је носио поруку незадовољних навијача Арсенала уперену против дугогодишњег тренера Арсена Венгера.

Писало је "Венгер напоље, нема новог уговора". Међутим...

Нешто касније се на небу изнад игралишта појавио други авион, који је носио потпуно супротну поруку:

"У Арсена ми верујемо. Поштујте АВ".

Није познато које аутор и "наручилац" ових парола, али јасно је да су навијачи лондонског клуба подељени око питања да ли Арсен Венгер, који је од давне 1996. године на клупи, заслужује нови уговор са тим клубом. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се