Читај ми!

Петковић води селекцију Србије до 20 година

Некадашњи селектор А репрезентације Србије Илија Петковић водиће омладинску селекцију до 20 година у пријатељским утакмицама против Словачке и Украјине. Петковић ће радити са генерацијом 1996. пред којом су, после провера са Словачком у Сеници 22. марта и са Украјином шест дана касније у Старој Пазови – квалификације за Европско првенство за младе у Италији 2019. године.

Илија Петковић, који је одвео тим А на Светско првенство у Немачкој, већ неколико година ради у систему Фудбалског савеза Србије и сада је добио поверење директора Горана Буњевчевића за предстојећа два меча.

Он је објавио списак играча за ову акцију: голмани Ђорђе Николић (Базел), Јован Вићић (Бежанија); одбрамбени фудбалери: Миладин Стевановић (Кајзери), Мирослав Богосавац (Чукарички), Милан Лазаревић (Војводина), Немања Ћаласан (Спартак), Милош Стојановић (Бежанија); везисти: Ђорђе Денић (Рад), Лазар Зличић (Војводина), Немања Главчић (Спартак), Богдан Младеновић (Рад), Марко Мркић (Раднички Ниш), Александар Лутовац (Рад), Милош Пантовић (Бајерн Минхен), Страхиња Бацановић (Бачка), Данило Пантић (Екцелзиор), Филип Баиновић (Рад), Немања Радоњић (Чукарички); нападачи: Анес Рушевић (Бате Борисов) и Лука Јовић (Бенфика).

Србија се налази у квалификационој групи за ЕП са Русијом, Аустријом, БЈР Македонијом, Јерменијом и Гибралтаром, против којег игра утакмицу која 1. септембра отвара квалификације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво