Читај ми!

Лацио у финишу победио Михајловићев Торино

Фудбалери Лација победили су у Риму Торино са 3:1, у последњој утакмици 28. кола Серије А, и тако се попели на четврто место табеле.

Сва четири гола постигнута су у другом полувремену, а Лацио је до победе дошао погоцима у финишу меча.

Лацио је повео у 56. минуту, када је после једног центаршута са десне стране настала гужва у шеснаестерцу, а Ћиро Имобиле је дошао до одбијене лопте и из непосредне близине сместио у мрежу.

Торино је изједначио у 72. минуту. Хуан Итурбе је извео слободан ударац са десне стране, такозвани "скраћени" корнер, а Макси Лопез је био највиши у скоку и главом је сместио лопту у мрежу.

Лацио је до новог вођства дошао у 87. минуту. Џордан Лукаку дао је лопту Балдеру Кеити, који се окренуо ка голу, наместио се, и са око 18 метара са леве стране погодио супротни угао гола.

Коначан резултат постигнут је у 90. минуту. Сенад Лулић је из контранапада проиграо Фелипеа Андерсона, који је ушао у шеснаестерац и мирно савладао Џоа Харта.

Лацио је сада на четвртом месту, са два бода више од Интера и четири мање од Наполија на трећем месту, које води у Лигу шампиона. Торино је остао 10. на табели са 39 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи