Читај ми!

Манчестер одиграо нерешено у Ростову

Фудбалери Копенхагена победили су на свом терену Ајакс са 2:1, док је Андерлехт на гостовању савладао АПОЕЛ са 1:0. Нерешено су играли Ростов и Манчестер јунајтед и са 1:1 завршили прву утакмицу осмине финала Лиге Европе.

Копенхаген и Ајакс су у престоници Данске одиграли веомa неизвесну утакмицу, а гости из Холандије су и поред пораза успели da пред реванш обезбеде добар резултат.

Дански тим повео је голом Рамуса Фалка Јенсена, после само 28 секунди, да би Ајакс у 32. минуту поготком Каспера Долберга стигао до изједначења.

Са нерешеним исходом отишло се на паузу, да би Копенхаген до нове предности, а касније се испоставило и тријумфа, дошао у 60. минуту захваљујући голу Андреаса Корнелијуса, који је искористио центаршут Петера Анкерсена.

Српски репрезентативац Андрија Павловић је наступао од 63. минута за Копенхаген.

Подједнако неизвесна утакмица одиграна је на Кипру између АПОЕЛА и Андерлехта, а белгијски тим је успео да тријумфује и тако пред реванш дође на корак до пласмана у четвртфинале Лиге Европе.

Једини гол на утакмици постигао је Хиколаје Станчу у 29. минуту.

Српски репрезентативац Урош Спајић одиграо је цео меч за Андерлехт, док је Иван Обрадовић утакмицу преседео на клупи.

Манчестер јунајтед је на гостовању у Русији дошао до предности у 35. минуту голом Хенриха Мхитаријана, на сјајну асистенцију Златана Ибрахимовића, али је Ростов у наставку сусрета преузео иницијативу и веома брзо стигао до изједначења.

Изједначујући погодак за Ростов постигао је Александр Бухаров у 53. минуту. Он је прихватио једно дубинско додавање Тимофеја Калачева и потом прецизним ударцем савладао Серхија Ромера.

Реванш утакмице осмине финала играће се 16. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара