Дан када је ПСЖ постао велики европски тим – тактичка анализа утакмице са Барселоном

Био је то Париз, дан заљубљених, али није било превише љубави те вечери. Пораз од 4:0 од Пари Сен Жермена, који је чак десет пута шутнуо у оквир гола (рекорд против Каталонаца), могао је – чак је и требало – да буде убедљивија. Унаи Емери је као тренер 23 пута играо против Барселоне. Изгубио је 16 пута, победио само једном. Па како је, онда, тим из француске престонице, забележио можда и најважнији европски тријумф у својој само новцем богатој историји?

Много је разлога због којих је Пари Сен Жермен извео један од најимпресивнијих перформанса у Лиги шампиона у скоријој историји, вероватно у читавом младом веку у коме живимо.

Неке од њих (само неке, јер их је заиста много и немогуће их је излистати све) прошли смо у разговору са Радојем Смиљанићем, првим помоћником у стручном штабу Партизана. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво