Морињо: Терен у Ростову је веома лош

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Жозе Морињо рекао је да је терен на стадиону у Ростову веома лош и да је изненађен што ће се утакмица осмине финала Лиге Европа тамо одиграти.

Фудбалери Манчестер јунајтеда играју у четвртак од 19 часова против Ростова у Русији, прву утакмицу осмине финала Лиге Европа.

Тренер Ростова Иван Данилијантс рекао је да би терен могао да представља проблем фудбалерима енглеског тима.

Морињо се сложио са том оценом и терен на стадиону Ростова упоредио са оним на Националном стадиону у Пекингу, где је његова екипа требало да одигра пријатељску утакмицу са Манчестер ситијем пре почетка сезоне, али је дуел отказан због лошег терена. 

"Тешко ми је да поверујем да ћемо да играмо. Знам да морамо, али тешко ми је да поверујем да ћемо играти на таквом терену, ако га тако можете назвати. Заиста, не знам ни који тим да изведем. Не знам да ли ће играти Хенрих Мхитарјан, не знам", рекао је Морињо.

"Морам добро да размислим, пошто сам очекивао нешто прихватљивије. На веома сличном терену у Кини, ми и Манчестер сити смо одлучили да не играмо. Али, чини се да ћемо сада морати", додао је португалски тренер.

Он је навео да је о томе разговарао са представником Европске фудбалске уније (Уефа).

"На кратко сам био у контакту са једним господином из Уефе када сам обишао терен. Када сам му рекао због чега сам забринут, рекао ми је: 'Играчи су осигурани, ако се нешто догоди неће бити проблема'", рекао је Морињо.

Упркос забринутости око терена, за Јунајтед ће највероватније наступити најбољи стрелац Златан Ибрахимовић.

Он је суспендован на три утакмице у Енглеској након што је признао насилничко понашње када је током утакмице лактом ударио противничког играча.

"Нећу реаговати на то, он ће играти. Не коментаришем одлуке у Енглеској", рекао је Морињо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи