Удинезе зауставио победничку серију Јувеа, победа Торина

Фудбалери Удинезеа освојили су бод против Јувентуса, пошто су на свом стадиону играли нерешено 1:1 у 27. колу Серије А. Торино преокретом у финишу меча савладао Палермо са 3:1.

Удинезе је прекинуо Јувентусову серију од седам победа у италијанском првенству, као и свој низ од три пораза. Сада има 30 бодова и 14. је на табели. Торински клуб је први са 67, осам више од другопласиране Роме.

Домаћин је водио голом Дувана Сапате у 37. минуту, а бод Јувентусу је у 60. донео Леонардо Бонучи.

Интер је био убедљив у гостима против Каљарија, кога је победио са 5:1.

Двоструки стрелац био је Иван Перишић, док су по погодак постигли Евер Банега, Мауро Икарди из пенала и Роберто Гаљардини. Гол за Каљари дао је Марко Боријело.

Ђенова је у финишу утакмице победила Емполи као гост са 2:0, головима Оливијеа Нчама у 89. и Оскара Хиљемарка у 91. минуту.

Торино је после преокрета победио Палермо са 3:1. Андреа Рисполи је у 30. минуту довео госте у предност, али је Андреа Белоти са три гола, у 73, 76. и 81. минуту донео тријумф екипи коју предводи тренер Синиша Михајловић.

Утакмице Аталанта - Фиорентина и Кротоне - Сасуоло завршене су нерешено без голова.

У последњој данашњој утакмици, Лацио је у гостима савладао Болоњу са 2:0. Оба гола за римски клуб постигао је Ћиро Имобиле, у деветом и 74. минуту.

Код другог гола, асистент је био Сергеј Милинковић Савић.

Лацио је шести са 50 бодова, док је Болоња 16, са 28.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи