Милијаш: Победом стављамо једну руку на титулу

Фудбалер Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је данас да би победом у 153. вечитом дербију његов тим дошао на корак од одбране шампионске титуле. Уопште не размишља о Партизану јер сматра да ће Звезда славити победу уколико буде на свом нивоу.

Домаћи терен је предност у дербију, иако можда неко другачије мисли. Ту су наши навијачи, лично највише волим да играм на Маракани и то ми значи. Сматрам да бисмо победом ставили једну руку на титулу", рекао је Милијаш новинарима после тренинга.

Он је додао да уопште не размишља о Партизану, јер сматра да ће Звезда славити победу уколико буде на свом нивоу.

"Размишљам само о нама, први смо на табели са шест бодова предности и у мислима су ми само наше врлине и мане, које морамо да сакријемо. Ако одиграмо на нивоу на каквом можемо, не сумњам у победу", додао је искусни везиста.

Милијаш иза себе има много дербија у којима је неретко био стрелац: давао их је главом, из пенала, ван шеснаестерца, а нада се и да ће из слободног ударца, што му је специјалност.

"Ако буде шанса из 'слободњака', можда је искористим. Лепо је дати гол на дербију, али је најбитније да победимо. То су голови који се никада не заборављају", поручио је он.

Према његовим речима, кључ тријумфа у дербију лежи у средини терена.

"Доналд и Ле Талек ће имати задатак да зауставе њихове офанзивне везисте, као што ће на супротној страни мотрити на Кангу. Надам се да ће лопта бити ближе њиховом голу. Сви са нестрпљењем чекамо суботњи меч и у добром расположењу после две победе", наводи Милијаш, уз констатацију да се физички осећа много боље него кад се вратио у Звезду.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво