Митровић: Бенитез ме променио

Репрезентативац Србије и фудбалер Њукасла Александар Митровић тврди да је много научио из грешака које је правио претходних година и да је сада знатно смиренији, пре свега захваљујући Рафаелу Бенитезу.

Митровић је имао доста проблема да обузда темперамент и агресивност, што га је у Премијер лиги коштало неколико црвених картона, али сада признаје да се променио, уз помоћ Рафе Бенитеза.

"Сада сам другачији и много смиренији на терену. Био сам превише агресиван и често искључиван због тога. Прошле сезоне сам правио глупе ствари, али сада сам миран", рекао је Митровић за Скај спорт.

Митровић је уверен да ће искористити шансу у наредних месец дана, када ће предводити напад "сврака", због повреде првог стрелца Двајта Гејла.

"Знао сам да ћу добити шансу и урадићу све да је искористим. Био сам део тима који је испао прошле године и осећам се одговорним да исправим ствари. Њукасл мора да игра у Премијер лиги и мој циљ је да му то обезбедим головима", поручио је репрезентативац Србије.

Њукасл је тренутно други на табели Чемпионшипа, само бод иза Брајтона, а Митровић је постигао до сада четири гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво