Читај ми!

Торино: Срећни смо са Михајловићем, циљ је Европа

Српски тренер Синиша Михајловић има пуну подршку челника Торина после промењивих резултата, потврдио је спортски директор Ђанлука Петраки. Торино је славио само једном у последњих осам утакмица у Серији А, а јуче је на гостовању Фиорентини одиграо баш онако како игра у досадашњем току сезоне, изборио је реми после два гола минуса, уз још један промашен пенал најбољег стрелца Андрее Белотија.

"Срећни смо тренером и оним што ради. У пројекту смо за будућност и држимо се договора. Било је неких слабих резултата, али то се дешава. Амбиције су нам да стигнемо до Европе, али у пројекту који траје две године. Инвестирали смо у младе играче и потребно им је време", рекао је Петраки за Премијум Спорт.

Сам Михајловић истицао је да је ове сезоне циљ "бикова" да изборе пласман у европска такмичења, али су тек на деветом месту на табели Серије А после 26. кола.

Колико ће бити тешко да испуни циљ говори и чињеница да су испред Торина тимови попут Фиорентине, Милана, Интера, Лација, док је четвртопласирана Аталанта хит Серије А ове сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво