Читај ми!

Геце због метаболичких поремећаја ван фудбала

Фудбалер Борусије из Дормтунда Марио Геце привремено је прекинуо каријеру због метаболичких поремећаја, саопштио је немачки клуб. Геце је ове сезоне, после повратка из Бајерна, одиграо девет утакмица у Бундеслиги због проблема са мишићима, а од почетка 2017. године само 24 минута.

Клуб из Дортмунда објавио је да је направио серију интерних истраживања око 24-годишњег фудбалера и да је Геце месецима уназад трпео здравствене проблеме.

"Геце мора одмах да престане са тренинзима због метаболичких проблема", наводи се у саопштењу "милионера".

Најблиставији тренутак у каријери Геце је доживео у финалу Мундијала 2014. године у Бразилу, када је голом у продужецима донео Немачкој титулу првака света против Аргентине 1:0.

"Свакодневно сам подвргнут терапијама и учинићу све да се што пре вратим у тренажни процес", кратко је рекао Геце. 

Геце ће највероватније пропустити следеће окупљање репрезентације Немачке, за утакмицу против Енглеске у Дортмунду 22. марта, иако је селектор Јоахим Лев изјавио да рачуна на њега. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво