Лестер се опростио од Ранијерија, а онда "разбио" Ливерпул

Након 637 минута, први пут у 2017. години, Лестер је постигао гол у Премијер лиги. Онда је постигао још два и савладао Ливерпул са 3:1, у првој утакмици у којој "лисице" са клупе није предводио Клаудио Ранијери.

Екипа са Кинг Пауер стадиона, коју привремено са клупе воде Крег Шекспир и Мајк Стоувел, победила је фаворита у 26. колу Премијер лиге.

Двоструки стрелац, у мечу који је прошао у атмосфери дирљивог навијачког опроштаја од Клаудија Ранијера, био је Џејми Варди, у 28. и 60. минуту, а гол је дао и Дани Дринквотер у 39. минуту.

Лестер је тако прекинуо низ од пет пораза у енглеском првенству и забележио прву победу још од 31. децембра и утакмице са Вест Хемом.

Ливерпул је забележио четврти пораз у сезони против екипе која је дан почела у зони испадања.

Наравно, шампион Енглеске је овим тријумфом изашао из зоне испадања и сада је 15. на табели Премијер лиге са 24 бода. Ливерпул је пети са 49.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 10. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво