Ибрахимовић: Ја сам животиња, ја сам лав!

Златану Ибрахимовићу скромност није својствена (зашто би и била, рећи ће вероватно његови фанови). Након што је сам "погурао" Манчестер јунајтед ка трофеју у Лига Купу, Швеђанин је рекао "да се осећа као лав".

Популарни Ибра је постигао два гола, од којих је победоносни дао три минута пре краја меча. Он је постигао 26 голова у свим такмичењима ове сезоне, играјући на 38 мечева.

Наравно, праве борбе тек предстоје за Јунајтед – напад на трофеј у ФА купу, Лиги Европе и борба за једно од четири места у Премијер лиги.

"Осећам се свеже. Осећам се добро. Осећам се као животиња", рекао је Ибрахимовић, али није стао на томе...

"Ја сам животиња. Осећам се као лав. Лав је рођен као лав."

Ибрахимовић је истакао да је у доброј форми зато што тренира јако.

"Имам циљ сваке сезоне и он је увек највећи. Морам да тренирам напорно да бих до њих и стигао. Тако постижем оно што постижем."

"Ја сам стара школа. Тренирате јако и онда добијете оно што се добија после јаког рада и тренинга", рекао је Ибрахимовић и нагласио да неће каријеру завршити у Кини или Сједињеним Америчким Државама.

"Зауставићу се док сам на врху."

"Нећу одиграти ниједан меч само зато што сам Ибрахимовић. Ако не играм добро, ако не доносим резултате, нећу играти. Нећу да будем као они играчи који играју јер су имали добре каријере и име које уз то иде и сада играју само због тога. Играћу само док доносим резултате", закључио је Ибрахимовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи