Уефа казнила Динамо Кијев и Бешикташ због навијача

Европска фудбалска унија казнила је екипе Динамо Кијева и Бешикташа са по 60.000 евра због навијачког насиља на утакмици Лиге шампиона.

Динамо је 6. децембра победио Бешикташ у групној фази тог такмичења са 6:0, у утакмици на којој се на стадиону у Кијеву сукобило неколико стотина навијача два клуба.

Уефа је саопштила да су клубови кажњени због навијачких нереда и паљења пиротехнике.

Бешикташови навијачи су, такође, оштетили стадион.

Утакмицу је пратило само 14.000 гледалаца, на стадиону чији је капацитет 70.000 и на ком ће се играти финале Лиге шампиона 2018. године.

Упркос убедљивој победи, Динамо је елиминисан, док је Бешикташ прешао у Лигу Европе, где ће му противник у осмини финала бити грчки Олимпијакос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво