Читај ми!

Морињо: Мислим да ће Ибрахимовић остати и следеће сезоне

Тренер Манчестер јунајтеда Жозе Морињо рекао је да мисли да ће фудбалер Златан Ибрахимовић и следеће сезоне играти за тај клуб. Ибрахимовић је летос као слободан играч из Пари Сен Жермена прешао у Јунајтед, с којим је потписао једногодишњи уговор, уз опцију продужења сарадње на још једну сезону.

Шведски фудбалер је постигао 26 голова у 38 утакмица ове сезоне, укључујући и два у јучерашњој победи против Саутемтпона од 3:2, у финалу Лига купа.

"Никада не молим играча да игра за мој тим, али сви то желимо и верујемо да ће (Ибрахимовић) остати још једну сезону. Никада не молим играча да потпише уговор. Али, ако је потребно, навијачи могу да оду до његове куће и остану тамо током целе ноћи", рекао је Морињо, пренео је Би-Би-Си.

Ибрахимовић је јуче освојио 32. трофеј у каријери. Он је на Вемблију постигао голове у 19. минуту из слободног ударца, и победоносни у 87. минуту. Гол за Јунајтед постигао је и Џес Лингард у 38. минуту, док је двоструки стрелац у Саутемптону био Маноло Габијадини, у 45. и 48. минуту. Он је постигао гол и у 11. минуту, али је тај поништен због офсајда.

Морињо је сарађивао са Ибрахимовићем и у Интеру.

"Златан је добио утакмицу пошто је био изванредан. Када је отишао у Барселону (из Интера 2009) био сам веома тужан. Знам какав је потенцијал. Само смешан играч долази у Енглеску ако није уверен да ту може да игра. Ко о томе боље зна? Ни ја ни ви. Када је одлучио да дође овде, знао је да је спреман. То није моја заслуга, већ његова", навео је Морињо.

Ибрахимовић је рекао да је у сваком клубу освојио трофеј.

"Ово ми је 32. трофеј. То сам предвидео. Настављам. Уживам у Енглеској. Што си старији, више цениш трофеј. Због овога сам дошао, да побеђујем, а то и радим", рекао је тридесетпетогодишњи Ибрахимовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи