Николић: Ноншаланција и егоизам могли да нас коштају

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да је задовољан игром у победи над Борцем, али и да му сметају "ноншаланција и егоизам" у завршници напада.

"Задовољан сам како смо играли, мислим да је ово била једна од бољих партија. Потпуно смо контролисали у првом полувремену и у већем делу другог. Нисам задовољан ноншаланцијом и егоизмом у завршници напада јер смо промашивали зицере. Тиме смо довели да утакмица буде неизвесна", рекао је Николић новинарима после утакмице.

Партизан је победио Борац са 2:1 и остао на шест бодова предности у односу на водећу Црвену звезду пред "вечити" дерби.

"По свему виђеном на терену, требало је да буде потпуно решено до 60-65. минута. То је добра опомена пред наредно коло, али и пред следеће утакмице. Не смеју да нам се понављају такве ствари. Морамо да играмо свих 90 минута, без потцењивања себе, саиграча, публике, а пре свега противника", казао је Николић.

Он је навео да је срећан због наступа стрелца првог гола Небојше Косовића.

"Сам себи је дао најлепши поклон за рођендан и показао играчима из своје генерације како се користи прилика", додао је тренер Партизана.

Ален Стевановић није био у саставу црно-белих због "ситне повреде" и по речима Николића биће спреман за "вечити" дерби са Црвеном звездом.

Тренер Борца Младен Додић рекао је да је разочаран поразом од Партизана и прекиду тријумфалног низа, али је противнику честитао на "заслуженој победи".

"На своју жалост нисмо успели да наставимо серију, али могу да будем задовољан како смо играли друго полувреме, иако је Партизан и тада имао шансе. У првом смо били у грчу, примили јефтин први гол, а о другом не бих желео да говорим. Партизан је заслужено победио, посебно због првог полувремена у ком је створио много шанси, 2:0 је била велика предност", рекао је Додић.

Он је навео да му друго полувреме "даје оптимизам" и да ће Борац бодове тражити против других екипа јер је Партизан "најјачи ривал његове екипе у пролећном делу сезоне".

Партизан ће у следећем колу гостовати Црвеној звезди, док ће Борац дочекати Војводину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи