Читај ми!

Божовић: Морамо да мућнемо главом

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је његова екипа данашњу утакмицу против Бачке одиграла испод нивоа, пошто је постигла само један гол са два играча више у другом полувремену.

"Мислим да смо прво полувреме одиграли како треба, направили смо много шанси које нисмо искористили. У другом полувремену смо играли јако лоше. Имали смо играча више неко време, а после тога и двојицу више, али смо на крају успели да постигнемо само један гол. Мислим да смо играли испод нивоа. Ако будемо играли овако у 'вечитом' дербију (с Партизаном), биће тешко. Морамо добро да мућнемо главом", рекао је Божовић.

Фудбалери Звезде победили су у Бачкој Паланци домаћу Бачку са 3:0 и стекли девет бодова предности над Партизаном. Београдски тим утакмицу је завршио са два играча више, пошто су искључени Марко Клисура у 53. и Страхиња Манацановић у 65. минуту.

Тренер Бачке Зоран Говедарица рекао је да је незадовољан приступом својих играча.

"Не постоји ништа позитивно што можемо да извучемо из ове утакмице. Наивно смо примили голове, а клуб какав је Звезда не прашта грешке. Рано су повели, из наше глупости добили смо други црвени картон и то због неспортског понашања, што не сме да нам се дешава. Морамо да извучемо поуке и окренемо се наредном противнику. Приступ утакмици је био најлошији откако сам у клубу, са превише респекта су ушли, правили велике грешке, што није била њихова особина у претходним утакмицама. Променили смо тим, много играча је дебитовало, вероватно је то утицало, али није оправдање", рекао је Говедарица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи