Лалатовић: Чукарички не признаје фаворите

Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је да ће његова екипа дати све од себе да у предстојећем мечу против Напретка освоји сва три бода.

"Сутра нас очекује тежа утакмица од претходне против Јавора. Напредак је тим који јури Европу и који има доста више бодова од нас, а ми се боримо за опстанак. Самим тим, Напредак је благи фаворит, али је фаворит на папиру, по бодовима које тренутно има и по месту на табели које заузима. Ми фаворите не признајемо, играмо кући, ми смо Чукарички", рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Чукаричог у суботу од 17 сати дочекују Напредак у утакмици 23. кола Супер лиге Србије.

Екипа Ненада Лалатовића је на 11. месту на табели са 23 бода, док је клуб из Крушевца пети са 36.

"Моји играчи заслужују много бољи пласман на табели. Надам се да ћемо квалитет који имамо  показати на терену. Понављам, респектујемо Напредак, то је тим који није случајно ту где јесте, али верујем у свој тим, верујем у своје играче", рекао је Лалатовић.

"Атмосфера у тиму је добра, победничка и даћемо све од себе да обрадујемо своје навијаче са освојена три бода", додао је он.

Лалатовић је навео да ће у тиму бити једна до две промене у односу на дуел против Јавора у претходном колу.

Он је додао да Мирослав Богосавац конкурише за тим.

Чукарички је претходног викенда славио против Јавора, а Лалатовић је навео да је задовољан игром своје екипе.

"Друго полувреме је модел како бих ја волео да Чукарички игра свих 90 минута. Ја се надам да ћемо у томе успети. Овде сам нешто више од месец дана и тешко је све одмах променити, али ми је драго што играчи прихватају оно што тражим од њих", рекао је Лалатовић и додао да га радује и добра игра одбране.

Фудбалер Чукаричког Марко Доцић навео је да његову екипу против Напретка очекује тешка утакмица, можда и најтежа у овом делу првенства.

"Долази нам Напредак који се бори за Европу. Са друге стране, ми немамо више шта да чекамо, морамо да побеђујемо. Спремали смо се целе недеље за то, очекујемо да од првог минута кренемо агресивно и да дођемо до три бода која нама значе много", рекао је он. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво