Лаказет напада "вучицу", Јунајтед на Дону

Жребом у Ниону, одређени су парови осмине финала Лиге Европе. Шалке против Борусије Менхенгладбах у немачком дербију, Гент и Генк у белгијском. Лион игра са Ромом, Манчестер јунајтед против Ростова.

У четвртфиналу Лиге Европе свакако ће се пласирати по један немачки и белгијски представник. Жреб је спојио Гент и Генк у једном мечу осмине финала, а у другом Борусију из Менхенгладбаха и Шалке.

Узбудљиво ће бити у Атини и Истанбулу, где ће двомеч играти Олимпијакос и Бешикташ.

А спектакуларно ће бити у дуелу тимова који желе трофеј у том такмичењу и показали су у досадашњем делу да могу да добро играју фудбал, Роме и Лиона.

Манчестер јунајтед, једини енглески представник у Лиги Европе, неће имати лак задатак, пошто игра против Ростова. Жозе Морињо, који је признао да његов тим није превише срећан што наступа у другом по важности такмичењу у Европи, неће бити задовољан дугим путовањем у Русију, пошто само четири дана после меча са Ростовом, у ФА купу игра против Челсија.

Други руски тим који се домогао осмине финала, Краснодар, играће са изузетно неугодном Селтом, која је избацила Шахтјор.

Андерлехт ће играти против Апоела, док ће "копља укрстити" Копенхаген и Ајакс.

Први мечеви на програму су 9. марта, а реванш дуели седам дана касније. 

Парови осмине финала:

Олимпијакос – Бешикташ

Лион – Рома

Ростов – Манчестер јунајтед

Шалке – Борусија Менхенгладбах

Апоел – Андерлехт

Селта – Краснодар

Гент – Генк

Копенхаген – Ајакс

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво