Николић: Борац најважнији, дерби за нас још не постоји

Тренер Партизана Марко Николић очекује да његови фудбалери буду агресивни, мотивисани и борбени против Борца и рекао да још не размишља о утакмици са Црвеном звездом која ће се играти следеће недеље.

"Имам поверења у сваког играча да оправда шансу на најбољи могући начин јер се наш циљ не мења против кога год да играмо, у ком год саставу. Очекујем агресиван, мотивисан и борбен Партизан, који зна шта жели и који ће тражити пут до нове победе", рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Партизан ће у суботу дочекати Борац у 23. колу Супер лиге. Црно-бели су други и заостају шест бодова за водећом Црвеном звездом, док је Борац претпоследњи.

Николић је навео да ће се састати две екипе у доброј форми, с обзиром на то да је Партизан непоражен у 18 везаних утакмица, док Борац има три узастопне победе, што је податак који по његовим речима "упозорава".

"Желимо да се игра допадљиво, лепо и атрактивно. Зависи од расположења играча, квалитета противника јер нисмо сами на терену. Победе са једним или пет голова разлике носе до победе, а победе воде ка крајњем циљу. Овог тренутка је најважније да побеђујемо", објсанио је Николић.

После дуела са Борцем, Партизану следи утакмица против Црвене звезде, а Николић је рекао да га она тренутно не занима.

"Нисам приметио да је ико од играча споменуо ту утакмицу, што је веома добро. Она је непостојећа овог тренутка у мојој глави. Тек се следеће недеље игра та утакмица", рекао је Николић.

Партизан због суспензија против Борца неће моћи да рачуна на Уроша Ђурђевића и Евертона, а такође има и проблема са неколико повређених играча.

"Неколико играча има претњу суспензије, а видим да се то веома потенцира, невероватно много са неких других страна", оценио је Николић.

Тренер Партизана је позвао публику да "препозна лошу медијску ситуацију" везану за тај клуб, и у што већем броју дође на стадион.

"Молим публику да на исправан начин препозна веома лошу медијску ситуацију која се дешава јер је гомила негативних вести које прате Партизан. Једино мерило за долазак на стадион треба да буде игра и резултати тима. Треба да проради инат за ту слику која се ствара у јавности, а то ћемо вратити на терену, будите сигурни", рекао је Николић.

Упитан шта му смета, Николић је рекао да он не прати медије, али да му писање преносе сарадници, а да оно више погађа играче.

"Играчи све то прате. Мени практично преносе сарадници, који прате више него ја. Нема дана да не иде информација која би требало да унесе немир, заљуља причу, што ја мислим да се неће догодити", рекао је Николић.

Утакмица Партизан – Борац се игра у суботу од 17.00 на стадиону Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара