Андерлехт шокирао Зенит, АПОЕЛ избацио Атлетик Билбао

Фудбалери Роме, Ајакса, Бешикташа, АПОЕЛ-а и Андерлехта пласирали су се у осмину финала Лиге Европе.

Рома је на свом терену изгубила од Виљареала са 0:1 у реванш-мечу шеснаестине финала Лиге Европе, али су прошли даље захваљујући убедљивој победи у првом мечу. "Ђалороси" су у првом мечу славили резултат 4:0.

Једини гол на мечу у Риму постигао је Рафаел Боре у 16. минуту.

Фудбалери Ајакса победили су на свом терену Легију са 1:0, и тај један гол им је био довољан за пласман у осмину финала. У првом мечу је било 0:0. Стрелац победоносног гола био је Ник Фиргевер, у 49. минуту.

Руски Зенит је славио са 3:1 против Андерлехта, али му тај тријумф није био довољан за пролаз даље. Андерлехт је у првом мечу победио са 2:0.

Зенит је био близу пласмана у осмину финала, пошто је водио са 3:0 све до 90. минута, али је тада Исак Телин погодио гол и одвео Андерлехт даље.

У осмину финала пласирао се и Бешикташ, који је у Истанбулу победио Хапоел Бер Шеву са 2:1. Турска екипа је славила и у првом мечу, а резултат је био 3:1.

АПОЕЛ је са 2:0 победио Атлетик Билбао, па се после пораза од 3:2 у првом мечу пласирао међу 16 најбољих екипа у Лиги Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се