Читај ми!

Муслин: Пратимо форму играча, списак за Грузију 9. марта

Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да он и његови сарадници помно прате у каквој су форми српски фудбалери. Најавио је да ће списак играча на које рачуна за квалификациону утакмицу против Грузије бити објављен 9. марта.

"Сутра одлазим у Француску како бих обновио профи лиценцу, а у исто време ћу искористити прилику да погледам неколико утакмица у којима ће актери бити наши играчи", рекао је Муслин за сајт Фудбалског савеза Србије и додао да ће потом ићи у Белгију како би гледао мечеве Андерлехта, за који наступају Иван Обрадовић и Урош Спајић, и Гента, за који игра Стефан Митровић.

Муслин је додао да има сараднике широм Европе, и да они прате остале репрезентативце.

"И моји сарадници су присутни на многим стадионима, тако је Горан Ђоровић минулог викенда посматрао сусрет Селта - Осасуна, односно Брага – Бенфика, Зоран Филиповић је испратио форму Лазара Марковића, а ускоро иде у Турску како би гледао Јагоша Вуковића у дресу Коње. Пред нама је много активности, жеља нам је да се уверимо у тренутно стање сваког играча, а списак за Грузију објавићу 9. марта", рекао је Муслин.

За утакмицу са Грузијом у петом колу Групе Д квалификација за Светско првенство 2018. године у Русији, селектор неће моћи да рачуна на Матију Настасића и Александра Катаија због парних картона, али су сви остали у конкуренцији.

Србија је после четири утакмице друга у Групи Д, са осам бодова – два мање од водеће Ирске и два више од трећепласираног Велса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи