Читај ми!

Интер бољи од Болоње, Пескара "петардом" до другог тријумфа, Наполи сигуран

Фудбалери Интера победили су у гостима Болоњу са 1:0, Пескара је са 5:0 савладала Ђенову док је екипа Наполија савладала Кијево са 3:1 у 25. колу Серије А.

Победоносни гол за Интер постигнут је у 82. минуту, када је Данијеле Дaмброзио продро у шеснаестерац са десне стране, а онда пребацио лопту на другу страну, где је дочекао Габријел и само сместио у мрежу.

Интер је сада четврти са 48 бодова, колико има и Аталанта, али уз нешто слабију гол разлику. Трећепласирани Наполи има 51 бод, а Рома 53, али они имају по утакмицу мање.

Ово је тиму из Милана била девета победа у последњих 10 утакмица. Болоња је пала на 15. место после овог пораза.

Пескара је последњу победу забележила још у августу, у другом колу а у 22 меча након тога претрпела је 17 пораза.

"Фењераш" Серије А, међутим, водио је 3:0 на полувремену, након аутогола Лукаса Орбана и погодака Ђанлуке Капрарија и Ахмада Беналија.

У другом полувремену Капрани је дао још један гол, а тачку на меч ставио је Алберто Чери три минута пре краја.

Пескара је остала последња на табели и сада има 12 бодова, један мање од Кротонеа и два мање од Палерма, али и 10 мање од Емполија, првог тима ван опасне зоне.

Наполи је победио у гостима Кјево са 3:1 и тако избио на друго место, са бодом више од Роме, која у истом колу игра против Торина.

Победу је остварио и Сасуоло, који је у гостима савладао Удинезе 2:1, док су Сампдорија и Каљари одиграли нерешено 1:1.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво